Et af Islebjerg Kirkes store fokusområder er kommunikation - at udbrede kendskabet og budskabet om hvad kirken og den kristne tro kan tilbyde det enkelte menneske midt i en travl hverdag.

Islebjerg Kirke har derfor valgt at kommunikere på 3 måder:

- Via en månedlig kirkeannonce i Lokalavisen Frederikssund.

- Via et månedligt nyhedsbrev, som man kan abonnere på
ved at tilmelde sig her.

- Via to halvårsfoldere, der fortæller om kirkens gudstjenester og aktiviteter fra august måned i det indeværende år til juni måned i det efterfølgende år. Halvårsfolderne udkommer heholdsvis i slutningen af august ( dækker perioden september - december) og i slutningen af december (dækker perioden januar - juni), og omdeles til alle, der bor i Islebjerg Sogn.

Man er også velkommen til at hente et eksemplar af  halvårsfolderen i kirkens våbenhus eller downloade den her.

Bor du ikke i Islebjerg Sogn, og ønsker du at modtage en trykt udgave af halvårsfolderen ?
Så kontakt kirkekontoret.

Ved at klikke på de 3 undermenuer her til venstre på siden, vil det være muligt at læse den aktuelle månedsannonce, den aktuelle halvårsfolder og det aktuelle nyhedsbrev samt nyhedsbreve af ældre dato.