Nu kan der søges om en julekurv, hvis du bor i Islebjerg Sogn - ansøgningsfrist 16. december 2020 | Islebjerg Kirke
Udgivet man d. 26. okt 2020, kl. 11:00

Islebjerg Kirkes menighedspleje er glad for at kunne tilbyde en julekurv med alt godt til julen til økonomisk trængte familier såvel som enlige, der bor i Islebjerg Sogn. Ansøgningsskema kan hentes i kirken eller hentes her (pdf-fil) eller her(word-fil). Ansøgningen mærkes ”Menighedsplejen” og sendes/afleveres til kirkekontoret.
OBS! Ansøgninger, der sendes pr. mail SKAL sendes med sikker post, da dokumentet indeholder fortrolige oplysninger - link til sikker post.
Alle ansøgninger behandles fortrolig i henhold til Persondataforordningen (GDPR)

Sidste frist for ansøgning om en julekurv er den 16. december 2020.

Er du i tvivl, om du bor i Islebjerg Sogn? Så indtast din adresse på sogn.dk, og få svaret!