Hvad samles der ind til ved gudstjenesten? | Islebjerg Kirke
Udgivet man d. 29. apr 2019, kl. 10:00

Til hver søndagsgudstjeneste samt gudstjenester på alle helligdagene samles der i Islebjerg Kirke ind  til et godt formål. Dette kaldes en kollekt. Én gang om året beslutter menighedsrådet hvad der skal samles ind til i Islebjerg Kirke i det kommende kirkeår, som starter 1. søndag i advent.  Hvad vi samler ind til og hvornår, kan du se på kollektlisten eller indsamlingslisten for Islebjerg Sogn, som du kan finde her.

I februar og marts 2021 samler vi ind til følgende organisationer:

Kofoeds skole

Islebjerg Sogns Menighedspleje - der blandt andet står for uddelingen af den årlige julekurv til de af sognets beboere, der trænger til en økonomisk håndsrækning

Folkekirkens Nødhjælp

Derudover plejer Islebjerg Sogn at deltage i den årlige sogneindsamling til fordel for Folkekirkens Nødhjælp. OBS! Islebjerg Sogn deltager desværre ikke i sogneindsamlingen i 2021.

Vi siger tak for din støtte.