Udgivet man d. 25. mar 2019, kl. 12:30

Tag med på årets sogneudflugt lørdag 15. juni – afgang fra Islebjerg Kirke kl. 10.00. Hjemkomst ca. kl. 18.00. Pris: 375 kr. pr. deltager. Tilmelding og betaling skal ske til kirkekontoret. Der kan enten betales kontant eller med Mobile Pay. Ved tilmelding pr. mail – afvent kvittering for tilmelding, inden du overfører pengene!
Årets sogneudflugt går først til ”Mosede Fort” ved Karlslunde, hvor man kan høre historien om Danmarks balancegang med at holde sig neutral under 1. Verdenskrig i årene 1914 - 1918. På fortet skal deltagerne på en guidet rundvisning. Frokosten indtages på traktørstedet ”Gjorlev Bøgeskov”, inden dagens sidste stop på ”Køge Museum”. Til slut kører bussen retur til Frederikssund igen.