Udgivet fre d. 7. jun 2019, kl. 12:00

Skal dit barn konfirmeres i Islebjerg Kirke i 2020?
Så er det nu han/hun skal tilmeldes til konfirmationsundervisning.

Som noget nyt skal forældrene indskrive deres børn til konfirmationsforberedelse og konfirmation via den digitale selvbetjeningsløsning, som findes her.

OBS! Man kan dog ikke vælge konfirmationsdato i dette system, og skal derfor tillige udfylde denne blanket og aflevere den til kirkekontoret, eller maile den til kirkekontoret med sikker post (vedhæft blanketten som en pdf-fil). For at sende blanketten med sikker post, klik her!

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret.

Konfirmationsdatoerne for 2019 - 2022 finder man her

Folder med praktiske oplysninger vedr. konfirmation finder man her.

OBS! Der udsendes IKKE kvittering for tilmelding, men der bliver udsendt en velkomstmail primo juli fra sognepræsten.