Udgivet man d. 13. maj 2019, kl. 12:00

Martin Dybdal udstiller sine fotografier i kirkens våbenhus i perioden
17. maj - 15. august 2019.

Der er fernisering søndag 2. juni efter højmessen, som denne dag er kl. 10.00Udstillingen kan ses, når kirken er åben. Der er gratis adgang.

Martin Dybdal bor og arbejder i København, og har fotograferet i mere end 25 år. Han har lavet adskillige fotoudstillinger,og publiceret i bøger, blade, aviser etc.
Endvidere laver han fotografier til sine websites, nightandshadow.com og martindybdal.com. Senest har han skrevet og fotograferet fra Portugal i Rejsemagasinet "Vagabond" og udstillet på "Art Nordic" i København. Martin Dybdal udtaler om sine fotografier: “Det handler ikke om fotografi. Det handler om den visuelle og emotionelle oplevelse og om hvordan sjælen og sindet farves af natlige vandreture gennem storbyen.