Udgivet ons d. 18. dec 2019, kl. 10:29

Maibritte Allsand udstiller i Islebjerg Kirke i perioden 5. januar - 5. februar 2020. Udstillingen kan ses, når kirken er åben. Gratis adgang.

Maibritte Allsand er billedkunstner med eget atelier/galleri i   Frederikssund. Hun arbejder desuden med Familierådgivning,   livssamtaler og systemisk familieopstilling.   Hendes malerier kommer til, når hun fordyber sig med sin indre   stemme og er i samklang med sit hjerte. Hun sanser de helt små   nuancer i hverdagen, bliver inspireret af det sanselige, nærværet,   vores smukke natur, musikkens verden og ikke mindst de unikke   mennesker hun møder på sin vej. Hendes spirituelle tilgang til   livet inspirerer og støtter hende i processen, når hun skaber   sin kunst.

Hun har malet i mange år, men det er først i forbindelsen med en sorg- og stress periode i sit liv, at hendes kreativitet    foldede sig fuldt ud på lærred. Igennem fordybelsen i healingproces, søgte hun ind i kunstens verden og nye  spirituelle billeder åbnede sig op for Maibritte Allsand. Det ene billede efter det andet, pressede sig på, og foldede sig  ud på lærredet.

Maibritte Allsand arbejder i mange lag med akryl, collage, bejse, serigrafiktryk og papir. Afslutter altid sine værker af med at lakere dem, så farverne træder smukt frem.