Kirken/kirkekontoret holder lukket for personlig henvendelse på grund af fare for Coronasmitte! | Islebjerg Kirke
Udgivet tor d. 12. mar 2020, kl. 15:00

"Kirken har altid haft særligt fokus på de svageste, som i den nuværende situation er den mest udsatte befolkningsgruppe. For øjeblikket drejer det sig om at inddæmme virus, så smitten ikke spredes”

Derfor har menighedsrådet ved Islebjerg Kirke besluttet (på baggrund af regeringens og sundhedsmyndighedernes anvisninger) at alle arrangementer, gudstjenester og konfirmationsundervisning i kirken og menighedslokalet aflyses, på nær dåb, vielser og bisættelser fra dags dato og indtil 13.  april 2020 (perioden kan forlænges efter myndighedernes anbefalinger).

Til vielser og dåb må der dog max. være 10 personer (inkl. kirkens personale) til stede i kirken og retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne skal følges.

Til bisættelser/begravelser fastsættet deltagerantallet således at der er 4 m2 pr. person i kirken til rådighed. Kirkens personale tæller med i deltagerantallet. Antallet af deltagere kan oplyses af præsten ved henvendelse til denne. Også i dette tilfælde skal retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne følges.

Aflysninger fremgår af kalenderen på kirkens hjemmeside www.islebjergkirke.dk.

OBS! Skulle du have deltaget i Weekendhøjskolen 2020, kan du få din betaling retur. Betalinger via Mobile Pay vil blive tilbageført automatisk inden for den næste uges tid. Har du betalt kontant, skal du kontakte kirkekontoret og oplyse dit bankkontonummer, da vi pt. ikke kan give penge retur kontant, da kirkekontoret holder lukket.