Vil du i kirke juleaften ? Så husk at tilmelde dig! Tilmelding via formular på hjemmesiden fra 1. december 2020 | Islebjerg Kirke
Udgivet man d. 26. okt 2020, kl. 10:27

Julen står snart for døren, men i år er der desværre også en Corona-virus vi alle ønsker at holde fra døren. Derfor er vi nødt til at holde nogle afstandskrav i kirken/kirkerummet, hvilket betyder, at vi max. har plads til 100 personer til hver af de tre julegudstjenester juleaften 24. december.
For at få adgang til én eller flere af pladserne i kirken, skal man i år tilmelde sig via en formular på hjemmesiden. Tilmeldingen vil ske efter først-til-mølle. Tilmeldingen åbner tirsdag 1. december 2020 her på hjemmesiden.
Er man ikke i stand til at udfylde formularen, kan man kontakte kirkekontoret, der vil være behjælpelig med udfyldelsen.
Vi ser frem til en hyggelig - men noget anderledes jul i år.