Kunstudstilling med Bitte Cecilie Bang - 22. oktober 2020 - 3. januar 2021 | Islebjerg Kirke
Udgivet man d. 26. okt 2020, kl. 10:56

"Lad farverne røre din sjæl" Kunstudstilling med Bitte Cecilie Bang 22. oktober 2020 – 3. januar 2021. Fernisering søndag 25. oktober efter højmessen, som starter kl. 10.00. Kunstudstillingen kan ses, når kirken er åben. Gratis adgang.

Bitte Cecilie Bang har fra tidlig barndom tegnet, malet og lavet skulpturer i ler. Sidstnævnte underviste hun i igennem 25 år. Men fra 1997 gik hun over til malerkunsten. Hun maler lyriske, naturinspirerede og ekspressive billeder, der bevæger sig mellem fantasi og virkelighed. Billederne er hendes fortælling om glæde, smerte og kærlighed til livet. Farverne styrer med magisk kraft hendes penselstrøg og former hendes tanker på lærredet. Bitte Cecilie Bang maler efter inspiration fra naturoplevelser, sine følelser og den musik, som hun lytter til. Hun er meget tiltrukket af skoven og dens mystik, og føjer gerne det dramatiske aspekt i en oplevelse til sine billeder. Andre billeder er hentet fra hendes drømmeverden. For som hun siger: ”Lad farverne røre din sjæl og læs i billederne min historie”.