Fredag d. 5. april 2019, Kl. 10:00 til kl. 11:30

April måneds bog i Frederikssund Kirkers Litteraturkreds er romanen "Fisk har ingen fødder" af den islandske forfatter Jón Kalman Stefánsson. Han blev i 2015 nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris for romanen. Romanen er en fortælling om jævne menneskers liv på Island, men den er meget mere end det. Det er også en roman om at acceptere sin egen fortid, om smerte, tab og vold. "Fisk har ingen fødder” er først og fremmest en storslået læseoplevelse og en smuk fortælling om tre generationer.
En slags generationsroman, om man vil. Romanen vil blive gennemgået af præst
Dorte Dideriksen.
Mødested hver gang: Islebjerg Kirke. Pris: 15 kr. pr. gang for kaffe/te og rundstykke. Betaling på dagen enten kontant eller med Mobile Pay. Ingen tilmelding – mød blot op! Litteraturliste ligger fremme i våbenhuset i Islebjerg Kirke, men kan også findes her.

Medvirkende
Sognepræst Christina Holten Mølgaard samt præsterne Lotte Højholt, Frederikssund Kirke og Dorte Dideriksen, Oppe Sundby Kirke
Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund, Danmark
Pris: 15 kroner