Fredag d. 3. maj 2019, Kl. 10:00 til kl. 11:30

Maj måneds bog i Litteraturkredsen er bogen "Et eventyr" af forfatteren Jonas T. Bengtsson. Bogen handler om en dreng der rejser fra sted til sted med sin far. Faderen er på flugt, og derfor skal alt klares uden at have papirer på noget eller bindinger til samfundet i øvrigt. Faderen er meget rastløs og rykker hurtigt op og videre. Far er for drengen Gud! Hvad han siger, er sandheden, hele sandheden. Drengen går ikke i skole – kristendom er at gå i kirke, biologi er at gå i skoven o.s.v. Det er far og søn mod resten af verden. Historien er fortalt gennem drengens øjne, uden refleksioner eller forklaringer.
Et godt stykke inde i bogen hører vi om, hvorfor livet er som det er for far og søn.
"Et eventyr" begynder i 1986, hvor drengen er 6 år og slutter i 2000. Bogen er dyster og lavmælt dramatisk, men med spor af humor. Den vil blive gennemgået af præst
Lotte Højholt. Mødested hver gang: Islebjerg Kirke. Pris: 15 kr. pr. gang for kaffe/te og rundstykke. Betaling på dagen enten kontant eller med Mobile Pay. Ingen tilmelding – mød blot op! Litteraturliste ligger fremme i våbenhuset i Islebjerg Kirke, men kan også findes her.

Medvirkende
Sognepræst Christina Holten Mølgaard samt præsterne Lotte Højholt, Frederikssund Kirke og Dorte Dideriksen, Oppe Sundby Kirke
Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund, Danmark
Pris: 15 kroner