Lørdag d. 15. juni 2019, Kl. 10:00 til kl. 18:00

Tag med på årets sogneudflugt lørdag 15. juni – afgang med bus fra Islebjerg Kirke kl. 10.00. Hjemkomst ca. kl. 18.00. Pris: 375 kr. pr. deltager. Tilmelding (som er bindende) og betaling skal ske til kirkekontoret senest 7. juni 2019. Der kan enten betales kontant eller med Mobile Pay. Ved tilmelding pr. mail – afvent kvittering for tilmelding, inden du overfører pengene!

Årets sogneudflugt går først til ”Mosede Fort” ved Karlslunde, hvor man kan høre historien om Danmarks balancegang med at holde sig neutral under 1. Verdenskrig i årene 1914 - 1918. På fortet skal deltagerne på en guidet rundvisning.
Frokosten indtages på traktørstedet ”Gjorslev Bøgeskov” ved Køge Bugt. Sidste stop er på museet KØS i Køge, der viser eksempler på kunst i det offentlige rum. Vi slutter med kaffe og kage på museets café, inden turen går tilbage
til Frederikssund.

Udflugtsudvalget mfl.
Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund, Danmark
375 kr. pr. person. Lukket for tilmelding!