×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 7. september 2019, kl. 14:00

Kongero er en af Sveriges førende vokalgrupper indenfor svensk folkemusik og består af sangerne Anna Larsson, Lotta Andersson, Emma Björling og Anna Wikénius.

Kongeros musik er kendetegnet ved klarheden i deres smukke stemmer, de tætte harmonier og spændende rytmer. Med en eminent musikforståelse, teknisk dygtighed, uimodståelig legesyge og flotte arrangementer skaber de en unik lyd, der bringer traditionel musik fra fortid til nutid. De kalder genren for svensk folk’appella.

Kongero tager tilhøreren på en fantastisk rejse, en mægtig og vidtstrakt skandinavisk folkemusikoplevelse. Blå toner, banebrydende polyfoni, svingende, smukt og intimt.

Overalt tager de fire sangere publikum med storm. De turnerer en stor del af året og har bl.a. optrådt på mange af de største folkemusikscener og festivaler i både Europa, USA, Canada og Asien.

Kongeros repertoire består af både traditionelle og originale sange / melodier med flere skrevet af medlemmerne selv i banebrydende arrangementer.

Sangene omhandler fortællinger om livet, lige fra de bevægende kærlighedssange, dramatiske middelalderlige ballader, skæmteviser og inderlige salmekoraler til medrivende polskaer og schottish, og kvartetten har også udviklet den ordløse folkemusik.

Kongero har udgivet fire egne albums, senest i 2017. I 2019 udkom ”Vaerla Vaken” med Kongero & Massivet. Alle udgivelser har modtaget fremragende anmeldelser. 

Der er gratis adgang til koncerten.

Medvirkende
Kongero
Sted
Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund, Danmark
Pris
Gratis adgang