Søndag d. 1. september 2019 (hele dagen) til torsdag d. 10. oktober 2019 (hele dagen)

Birte Kristiansen udstiller i Islebjerg Kirke

i perioden 1. september - 10. oktober 2019.
Fernisering søndag 8. september 2019 efter højmessen,
som starter kl. 10.00.

Udstillingen kan ses, når kirken er åben.

Birte Kristiansen præsenterer sig således:

Naturen op på lærred.

Som organist og korleder i mange år, har musikken fyldt det
 meste af tiden. Før jeg stoppede som organist i Smørum, var
 jeg begyndt lidt i det  små med at male akvarel.
 Da jeg så fik mere tid, fik jeg anskaffet akrylfarver, og der
 åbnede sig en ny verden.
 Det at male er blevet min hobby.

Jeg har altid været glad for at fotografere, så det blev blandt
  mine mange fotos, jeg fandt mine motiver til at male efter.

Det er især naturen, der tiltrækker mig, både i Danmark, og i en række lande vi har besøgt. Bjerge, skove, søer, himlen og    solnedgange ved havet. Desuden har jeg forsøgt mig lidt med det abstrakte maleri.

For ca. 10 år siden begyndte jeg at male klassiske ikoner efter græske og russiske forbilleder. Der blev oprettet et hold, i sognet hvor jeg bor. Til at begynde med var jeg   lidt skeptisk, men efterhånden som jeg fandt ud af teknikken bag, så greb det mig. Og jeg synes, det er meget spændende, og jeg savner mine ikoner, når de ikke hænger på deres plads i min stue!!

Jeg har fået undervisning hos forskellige kunstnere på mange forskellige kurser i årenes løb.

Udstillinger er det også blevet til. Flere steder i Høje-Taastup kommune, i Havnegalleriet i Dragør, Jyderup Sognegård, Kulturhuset i Smørum, Gulddyssegård og Gundsømagle bycenter. Som medlem af Ledøje-Smørum Kunstforening, har jeg også 3 gange haft billeder eller Ikoner med på borgernes egen udstilling i Kulturhuset. Desuden har jeg malet 2 billeder til frisen i Egedal Rådhus.

Billedkunstner Birte Kristiansen
Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund, Danmark