Julefamiliegudstjeneste og juletræsfest - 3. søndag i advent | Islebjerg Kirke
Søndag d. 13. december 2020, kl. 14:00

Tag din søn, datter, mor, far, bedstemor, bedstefar, bedstevennen og/eller naboen under armen og kom til juletræsfest i Islebjerg Kirke. Vi starter med en kort familiegudstjeneste i kirken, hvor vi skal høre Juleevangeliet og synge et par julesalmer. Efterfølgende går vi ind i menighedslokalet, hvor vi skal danse om juletræet.

Vi får også besøg af julemanden, der kommer med godteposer til børnene. Til de voksne er der gløgg, mens der er varm kakao til børnene og æbleskiver til alle.

BEMÆRK TIDSPUNKTET! Gudstjenesten træder i stedet for højmessen denne dag.

BEMÆRK! På grund af Corona/COVID -19 kan man kun deltage i  juletræsfesten, såfremt man har billet. Billet kan afhentes på kirkekontoret efter først-til-mølle fra 14 dage før afholdelsen af juletræsfesten.

Julefamiliegudstjeneste og juletræsfest -  3. søndag i advent
Sognepræst Christina Holten Mølgaard
Sted Islebjerg Kirke, Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund
Pris
Gratis adgang. BEMÆRK! Man kan kun deltage i juletræsfesten, såfremt man har billet. Billet kan afhentes på kirkekontoret efter først-til-mølle fra 14 dage før afholdelsen af juletræsfesten.