Kunstudstilling med Maibritte Allsand | Islebjerg Kirke
×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 5. januar 2020 (hele dagen) til onsdag d. 5. februar 2020 (hele dagen)

Maibritte Allsand udstiller i Islebjerg Kirke i perioden 5. januar - 5. februar 2020.  Udstillingen kan ses, når kirken er åben. Gratis adgang.

Maibritte Allsand er billedkunstner med eget atelier/galleri i Frederikssund. Hun arbejder desuden med Familierådgivning, livssamtaler og systemisk familieopstilling.  

Hendes malerier kommer til, når hun fordyber sig med sin indre stemme og er i samklang med sit hjerte. Hun sanser de helt små nuancer i hverdagen, bliver inspireret af det sanselige, nærværet, vores smukke natur, musikkens verden og ikke mindst de unikke  mennesker hun møder på sin vej. Hendes spirituelle tilgang til livet inspirerer og støtter hende i processen, når hun skaber sin kunst.  

Hun har malet i mange år, men det er først i forbindelsen med en sorg- og stress periode i sit liv, at hendes kreativitet  foldede sig fuldt ud på lærred. Igennem fordybelsen i healingproces, søgte hun ind i kunstens verden og nye  spirituelle billeder åbnede sig op for Maibritte Allsand. Det ene billede efter det andet, pressede sig på, og foldede sig  ud på lærredet.

Maibritte Allsand arbejder i mange lag med akryl, collage, bejse, serigrafiktryk og papir. Afslutter altid sine værker af med at lakere dem, så farverne træder smukt frem.

              

Medvirkende
Kunstner Maibritte Allsand
Sted Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund
Pris
Gratis adgang. Kunstudstillingen kan ses, når kirken er åben.