Koncert med "Tradish" - Irsk musik uden grænser | Islebjerg Kirke
Torsdag d. 3. september 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Trioen "Tradish" fejrer 10-års jubilæum med deres 3. udgivelse ”Handmade tales”: 15 håndlavede numre udført på håndlavede akustiske instrumenter, 15 fortællinger med hver sin historie. Det er et destillat af bandets helt specielle lyd, hvor deres egne kompositioner tilføres den irske traditionelle musik. Det er lyden af 3 stemmer og 6 hænder der stryger og slår på instrumenter, som er håndlavet af træ, strenge
og gedeskind.

"Tradish" er: John Pilkington: vokal, guitar, bouzouki
Louise Ring Vangsgaard: vokal, violin, viola
Brian Woetmann: vokal, mandolin, bodhrán og percussion

"Tradish" har igennem de sidste 10 år rejst rundt med deres musik, og fortalt historier på hundredvis af scener på tværs af Europa. De har mødt og genset et publikum, der værdsætter den åbne og personlige tilgang til den traditionelle irske musik, der kendetegner "Tradish". Som en del af den levende irske musiktradition, spiller "Tradish" sig ind i en spændende og livsbekræftende blanding af det gamle og det nye, fortid og nutid, med en stærk forankring og respekt for rødderne.

Der er gratis adgang til koncerten, men billet kræves. Billetter kan afhentes på kirkekontoret efter først-til-mølle fra 14 dage før koncerten finder sted.

Tradish
Sted Islebjerg Kirke, Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund
Pris
Gratis adgang - billetter skal afhentes på kirkekontoret efter først-til-mølle fra 14 dage før koncerten finder sted. Evt. overskydende billetter uddeles i døren.