AFLYST! Sommerkoncert med Edison Ensemble | Islebjerg Kirke
Torsdag d. 11. juni 2020, kl. 19:30

AFLYST PÅ GRUND AF CORONA/COVID19!

Sommerkoncert med den nyligt etablerede klaverkvartet, Edison Ensemble, som består af Mo Yi på violin, Sara Blankholm på bratsch, Gert von Bülow på cello og Balder Neergaard på klaver. De spiller bl.a. værker af Schumann og Brahms.

Violinisten Mo Yi har udbredt koncertvirksomhed på verdensplan. Underviser ved Universität der Künste i Berlin og er lektor ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Hun har været prisvinder ved adskillige konkurrencer som solist og kammermusiker.

Sara Blankholm, violinist og bratschist, er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Indiana University i Bloomington samt Royal College of Music i London. Engageret og alsidigt virke som solist, kammermusiker og underviser.

Cellisten Gert von Bülow har virket som professor ved Hochschule für Musik und Theater i Rostock i tyve år, og har siden sin debut i 1967 spillet koncert over det meste af verden.

Pianisten Balder Neergaard er uddannet ved Royal College of Music, hvor fra han i april 2017 har afleveret PhD med speciale i Schumann. Han er aktiv som solist, kammermusiker og akkompagnatør.

Der er gratis adgang til koncerten.

Edison-emsemblet: Balder Neergaard, Sara Blankholm, Mo YI og Gert von Bülow
Sted Islebjerg Kirke, Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund