De 9 læsninger med Kammerkoret Viva - 2. søndag i advent - HUSK BILLET! | Islebjerg Kirke
Søndag d. 6. december 2020, kl. 15:00

Musikgudstjenesten med de ni læsninger byder roen og fordybelsen velkommen midt i advents trængsel og alarm. Det sker i vekselvirkningen mellem korte læsninger fra Biblen, fællessalmer og smukke korstykker sunget af Kammerkoret Viva. Liturg er sognepræst Christina Holten Mølgaard. BEMÆRK TIDSPUNKTET!
Musikgudstjenesten træder i stedet for højmessen denne dag.

Der er gratis adgang, men billet kræves! Billet kan afhentes på kirkekontoret i åbningstiden efter først-til-mølle fra fredag 20. november kl. 10.00. Evt. overskydende billetter uddeles i døren.

De 9 læsninger med Kammerkoret Viva  - 2. søndag i advent - HUSK BILLET!
Kammerkoret Viva og sognepræst Christina Holten Mølgaard
Sted Islebjerg Kirke, Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund
Pris
Gratis adgang - billetter kan afhentes på kirkekontoret efter først-til-mølle fra fredag 20. november kl. 10.00. Evt. overskydende billetter uddeles i døren.