Koncert - Langt højere bjerge | Islebjerg Kirke

• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 15. oktober 2020, kl. 19:30

Tag med på en musikalsk bjergvandring med sopran Signe Asmussen og pianist Erik Kaltoft. Signe Asmussens og Erik Kaltofts koncertprogram tager udgangspunkt i fire konkrete bjerglandskaber, nemlig vores eget Himmelbjerget, det norske Jotunheimen, Alperne og endelig Japans hellige bjerg Fuji til musik af Per Nørgård, Edvard Grieg,Ivar Frounberg, Franz Schubert og Gunnar Berg.

Koncerten vil veksle mellem fællessang, solosang med klaverledsagelse samt oplæsning og billedkunst med fokus på de fire førnævnte bjerglandskaber.

De medvirkende er to af Danmarks mest alsidige, vidtfavnende og aktive musikere. Sopranen Signe Asmussen er modtager af bl.a. Aksel Schiøtz-prisen og optræder hyppigt på både den hjemlige og den internationale musikscene.

Pianisten Erik Kaltoft er en af sværvægterne i dansk musikliv med over 200 uropførelser bag sig. Han har været professor ved Det Fynske Musikkonservatorium og er kendt fra talrige cd-indspilninger med dansk musik.

Signe og Erik har arbejdet sammen i mange år, og de har bl.a.indspillet Holmboes Moya-sange og Bergs japanske træsnit på CDKlassisk.

Der er gratis adgang til koncerten. Men billet kræves, og kan afhentes på kirkekontoret efter først-til-mølle fra torsdag 1. oktober kl. 15.00. Evt. overskydende billetter uddeles i døren.

Koncert - Langt højere bjerge
Sopran Signe Asmussen og pianist Erik Kaltoft
Sted Islebjerg Kirke, Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund
Pris
Gratis adgang - billetter skal afhentes på kirkekontoret efter først-til-mølle fra 1. oktober kl. 15.00. Evt. overskydende billetter uddeles i døren.