AFLYST! "Strenge tider" - solokoncert på guitar med Henrik Andersen | Islebjerg Kirke
×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 11. februar 2021, kl. 19:30

Henrik Andersen har været professionel  guitarist, sangskriver, skuespiller og sanger siden han var 18 år. Han er uddannet på det Rytmiske musikkonservatorie i København med en master i guitar, og har studeret hos de verdensberømte rytme - fænomener "Trilok Gurtu" (IN) og Pete Lockett (UK), hvor han studerede "Konnakol" (Indisk klassisk sangstil m. komplekse matematiske rytmer). I dag er Henrik Andersen en verdensberømt ekspert i "Konnakol". 

I 2018 optrådte han på verdens største guitarfestival i Rusland. Han har turneret og optrådt med sin musik over det meste af verden. Han er en sjælden musiker i verdensklasse.

I de sidste to år har Henrik Andersen arbejdet med sit hovedværk for solo guitar. Arbejdet blev færdigt under Lockdown i foråret 2020, og består af i alt 24 kompositioner.
En bred vifte af stilarter med den gennemgående røde tråd : hans inspiration fra Bach - udforskning af melodi og rytmik på guitar. Det er en musik som skal uddanne Henrik Andersen de næste par år - en slags ny guitarskole - og samtidig en vidunderlig melodisk oplevelse.

Henrik Andersen udtaler: "Strenge tider" handler om nærvær i musikken. Det handler om at spille et instrument i mere end 40 år. At komponere musik hver eneste dag i 2 år for at skabe noget unikt. Og det skal opleves helt tæt på uden kunstige barrierer som f.eks en mikrofon eller en scene. Derfor er en kirke det perfekte sted til min koncert!"

Der er gratis adgang til koncerten, men billet kræves!
Billetter fås fra 28. januar 2021 ved henvendelse til
Islebjerg Kirkekontor.

Læs og hør mere om Henrik Andersen:

www.henrikandersenmusic.com
www.henrikandersenwebshop.com 
www.youtube.com/stringsofandersen
AFLYST! "Strenge tider" - solokoncert på guitar med Henrik Andersen
Sted Islebjerg Kirke, Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund
Pris
Gratis adgang, men billet kræves. Billet fås efter først-til-mølle fra 28. januar 2021 ved henvendelse til Islebjerg Kirkekontor